Vladde

Vladde

DEMONSTRATION

ÖvrigtPosted by Vladde 2009-01-07 16:09

Demonstration till stöd för Gaza


På lördag går Israels massaker i Gaza in på sin tredje vecka. Israels hämningslösa flygbombningar som jämnat Gaza med marken har nu övergått till en brutal markinvasion som helt isolerat Gaza. Nu nås vi av rapporter om ett lamslaget Gaza utan varken energi eller fungerande matförsörjning.

I en tid som denna kan vi inte vara tysta eller stå vid sidan om och se på hur ett folk utplånas. Kom själv och ta med vänner, arbetskamrater mm för att protestera mot kriget!

Tid: Lördag 10/1, kl. 13.00
Plats: Sergerls torg, Stockholm

Avmarsch till israeliska ambassaden.

Arr: Gaza solidaritet

Titta gärna på klippet nedan och tänk sedan på hur rapporteringen om Gaza ser ut i väst media. Israel låter inga journalister vara på plats för att själva förbehålla sig rätten att beskriva "verkligheten". Därmed har man definitionsrätten och makten till det som i medie och kommunikationsvetenskap kallas för agenda-setting. Titta på videon och begrunda CNN-journalistens frågor. Var i grundar hon sina frågor om inte i Israels definitioner och agenda sättning?

Läser man DN och dess utrikeskorrespondent i mellanöstern förstår man lätt vem hans källa är- den israeliska armén.  • Comments(0)//vladde.pensando.se/#post120