Vladde

Vladde

idrotts terrorister?

ÖvrigtPosted by Vladde 2009-01-16 15:41

Idrottsterrorister finns de?

Av alla offren i den pågående massakern i Gaza, oskyldiga barn som kvinnor, kan vi nu även räkna in tre av det palestinska fotbollslandslagets spelare, Shadi Sbakhe, Wajeh Moshtahe och Ayman Alkurd. Dessa idrottsutövare föll offer för Israeliska bomber. Dessa "smarta" bomber som är riktade mot terrorister och inget annat, enligt Israel. Logiken borde därför vara att dessa idrottsutövare var terrorister och därmed utgjorde ett hot mot Israel. Vem vet? de kanske hade byggt om fotbollarna, som de sedan skulle skjuta över till den Israeliska sidan, till bomber?

Jag läste om nyheten i en chilensk tidning. I Chile bor det många palestinier och de har försökt att tillsammans med sina bröder i Palestina få igång ett fungerande fotbolls landslag. Tyvärr är det inte första gången som unga killar i detta landslag faller offer för Israels statsterrorism. Med dessa "smarta" bomber lär det inte heller vara den sista.

Men frågan är, bryr de sig? Svaret är nej. Har man inte brytt sig om att man massakrerar mängder av barn lär mordet på tre fotbollsspelare gå obemärkt förbi.

  • Comments(2)//vladde.pensando.se/#post126